beste klant, 

er zijn zo van die dingen die ik liever wat uitstel 🙈.. is het om dan het gevoel te hebben dat het er niet is? of dat ik hoop dat je het morgen dan plots niet meer doen? of een combinatie van de twee? hebben jullie er ook last van?

je kan het uitstelgedrag noemen. ik noem het liever ‘focussen op het positieve’, op wat me gelukkig maakt en enenrgie geeft.. maar ‘t is dus zo dat die eeuwige positivo in mij dus ook soms dingen moet doen en knopen moet doorhakken die me niet direct vrolijk maken.

2020 was een jaar van kei hard knallen, teleurstellingen, hoofd omhoog en weer doorgaan. corona hits us hard, en dat is bij ons zeker niet anders. belangrijke verkoopmaanden in vol seizoen die wegvielen, schakelen naar online, om dan terug te kunnen openen tegen de soldenperiode. een jaar waarin onze webshop sterk groeide... en daar zijn we dankbaar voor!! 😘 zo fijn dat we onze collecties tot bij jouw thuis in de zetel kunnen brengen. gevolg is wel dat die online boutique dus ook steeds meer aandacht en energie vraagt..

een combinatie die onmogelijk draaiende te houden is zonder verder te investeren en het rendement toch hetzelfde te houden. corona is a b*tch 😥. het heeft me het moeilijkste besluit in heel mijn carrière doen nemen en dat is dat we onze boutique in schilde zullen sluiten zodat ik me, samen met mijn topteam 💕, kan focussen op onze winkel in kalmthout en onze webshop.

een moeilijk besluit... wetende dat ik mijn winkel zal sluiten waar we elke dag zo graag onze deuren openden voor jullie, waar we ondertussen zovele lieve mensen hebben ontmoet 🤍. zo dankbaar voor de mooie jaren in schilde!! maken we er samen nog een mooi einde van daar? 🥰

concreet wil dit zeggen dat we vanaf zaterdag 06/02/2021 starten met onze uitverkoop in schilde (open donderdag - zaterdag 10.00u-17.00u). hopelijk zien we jullie snel tijdens onze uitverkoop. maar uiteraard ook heel welkom via onze webshop of in onze vernieuwde winkel 🥰 in kalmthout.

zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

heel veel liefs 😘, Steph & team b'Elle

Giftvouchers en cadeauverpakking

Verras de allerliefste met een cadeaubon van b'Elle. Ontvang jouw bestelde cadeaubon direct in je mailbox.

b’Elle Schilde

32 3 663 56 43
Openingsuren
do-za: 10.00u - 17.00u

b’Elle Kalmthout

32 3 336 60 69
Openingsuren
di-za: 10.00u - 17.00u
(di-vr 12.30u-13.00u gesloten)

KEEP IN TOUCH WITH US:

Ongeldige invoer