FASHIONBOX

suprisebox

Levering 2-3 Werkdagen
€ 80,00

laat je verrassen door onze fashionbox!

Een wat? ๐Ÿค” yes.. een box gevuld boordevol fashionitems aan een leuke prijs. Een prijs die véél lager is dan dat je die producten allemaal in jouw winkelmandje zou steken en uit zou checken.

Maar wat er allemaal in onze box zit, da’s een verrassing en ontdek je pas wanneer je pakketje thuis geleverd wordt. (surpriseeee ๐ŸŽ)

in de week nadat je je fashionbox besteld hebt, ontvang je een vragenljnst in je mailbox (hou hiervoor zeker je reclame-postvak in’t oog ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘€). Nadat we die ingevuld terug hebben ontvangen gaan we hiermee aan de slag en houden we rekening met je wensen.

๐Ÿค—๐Ÿ“ฆ je ontvangt je fashionbox in de loop van december. Perfect dus om hem ook als kerstcadeautje aan te kopen en dus (jezelf ๐Ÿคซ of) iemand die je graag ziet te verrassen. indien gewenst leveren wij de fashionbox ook rechtstreeks bij de gelukkige thuis, met bijgevoegd berichtje van jou ๐Ÿ’Œ๐Ÿ“ฌ.

De box heeft een waarde van ruim meer dan €100, maar jij koopt hem aan voor slechts €80,00  ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ opgepast... onze fashionboxen zijn limited edition!  OP = dus écht OP! 

Dikke knuffel van jouw secret B’ELLE santa. ๐ŸŽ„๐ŸŽ

Kies uw kleur

N/A

Kies uw maat

N/A

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis